Meer informatie over CABP

CABP is het commercieel adviesbureau opgericht door Her Peperkamp. Binnen CABP is ruime leidinggevende en verkoop ervaring aanwezig. Deze ervaring is opgedaan binnen diverse verkooporganisaties. Zo heeft Her Peperkamp de gehele commerciële exploitatie van www.detelefoongids.nl opgezet. Ook binnen andere posities zijn er altijd aansprekende (sales) resultaten behaald. Her Peperkamp peilers voor succes gecreëerd .

Peilers voor succes

CABP zal deze peilers aanwenden voor het realiseren van de opdrachten van zijn opdrachtgevers. Hierbij zal de ontwikkeling van het commercieel management en de medewerkers centraal staan zonder dat de bedrijfsbelangen uit het oog worden verloren. Het uitgangspunt voor het realiseren van een opdracht is bij CABP om te komen tot een langdurig resultaat. 'Geen speldenprikje, maar een complete bloedtransfusie'. Het gekozen concept van CABP zal tot in de aderen van de organisatie doordringen en wordt een 'way of life'. Met als doel het verhogen van het rendement van uw management en uw onderneming.

Tijdloos advies

In het verre verleden hebben de Grieken een goede basis gelegd voor de hedendaagse ontwikkeling. In de tegenwoordige tijd maken we nog steeds gebruik van hetgeen zij toen ontwikkeld hebben. De diensten van CABP kenmerken zich door dezelfde solide gedachtegang die de Grieken hadden. De diensten van CABP kenmerken zich door:

  • Pragmatische aanpak
  • Eerlijkheid omtrent toegevoegde waarde die CABP u biedt
  • Doel is verkrijgen van zelfredzaamheid bij de klant
  • Resultaatgerichte adviezen
  • De trajecten van CABP zijn eindig, met als doel zelfredzaamheid.